25 listopada 2021

Najprostszy przepis na krówki z masłem orzechowym z konopi

Kiedy mówimy marihuana, oznacza to o wiele więcej niż tylko palenie i zwijanie. Dzięki postępowi w dziedzinie żywności z dodatkiem konopi indyjskich, miłośnicy marihuany mogą odkryć szerszą skalę. Spożywanie przetworów z konopi to bardzo łatwy i przyjemny sposób na poznanie ich działania. Wszystko, co musisz zrobić, to zjeść lub wypić coś zrobionego z marihuany i po prostu poczekać, aż dostaniesz kopa. Może nie od razu, ale po około trzydziestu minutach do dwóch godzin można poczuć kopa. Istnieją wiele produktów spożywczych z konopi, które możesz wypróbować. w tym gumy, brownies lub kulki z masłem orzechowym.

Cóż, jeśli należysz do plemienia, które woli krówki od cukierków, to krówki z masłem orzechowym z konopi są idealnym wyborem dla Ciebie. Wakacje czy dzień pracy, deser jest na każdy dzień. Jednak zbyt dużo czekolady nigdy nie może się nie udać, ale trochę więcej masła orzechowego jest zawsze w porządku.

Zacznijmy więc od krówek wypełnionych dobrocią marihuany. Dostać w swoje ręce na tych składników do pieczenia kremowe i gładkie krówki masło orzechowe.

SPIS TREŚCI

  • Krówki z masłem orzechowym z konopi
  • Instrukcja wykonania krówki z masłem orzechowym z konopi
  • Masło nadziewane konopiami indyjskimi
  • Instrukcje przygotowania masła z dodatkiem chwastów

Krówki z masłem orzechowym z konopi

Rzeczy, których będziesz potrzebować

  • Rondel
  • Miska
  • Szpatułka
  • Patelnia do pieczenia
  • Papier pergaminowy

Składniki

  • 1 filiżanka niesolonego masła kajmakowego
  • 1 filiżanka masło orzechowe
  • 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego
  • 1 ¼ łyżeczki soli
  • 1 funt cukru pudru
  • ¾ filiżanki dodatków do wyboru (orzechy, kubki masła orzechowego lub wiórki czekoladowe)

Instrukcje, aby zrobić krówki z masłem orzechowym z konopi

  1. Rozpocznij przepis na krówki z masłem orzechowym, wykładając patelnię papierem pergaminowym, możesz też użyć papieru woskowego lub folii aluminiowej. Wybierz swoją patelnię, jak na preferowaną grubość krówek, które chcesz upiec. Możesz użyć patelni 8×8 dla cieńszych krówek lub małej patelni do zrobienia grubych maślanych krówek. Posmaruj patelnię
  2. Weź miskę, dodaj do niej masło kannabutowe i masło orzechowe. Dodaj również sól i dobrze wymieszaj, aż zawartość całkowicie się rozpuści. Możesz podgrzać mieszankę w mikrofalówce lub na gazie. Ubijaj ją prawidłowo, aż się ugotuje, co zajmuje około 2 do 5 minut. Ponadto, jeśli chcesz, możesz dodać syrop klonowy.
  3. Wyjmij mieszankę z mikrofalówki, aby dodać do niej pozostałe składniki. W misce wymieszaj cukier puder i ekstrakt waniliowy, dokładnie wymieszaj wszystkie składniki i przelej na przygotowaną patelnię.
  4. Wyjmij krówki z miski i równomiernie rozprowadź krówki z masłem orzechowym na przygotowanej patelni. Użyj szpatułki lub łyżki, aby wygładzić wierzch. Teraz umieść patelnię w lodówce, aż do schłodzenia. Upewnij się, że owinąłeś górę patelni folią aluminiową przed schowaniem jej do lodówki.
  5. Krówki z masłem orzechowym z konopi mogą być jeszcze smaczniejsze i bardziej dekoracyjne, jeśli polejesz je marmurkową polewą czekoladową. Ponownie, zrobienie polewy czekoladowej jest szybkim zadaniem. Wszystko, co musisz zrobić, to wziąć częściowo wypełniony podwójny kocioł i dodać ¼ szklanki czekolady i 1 łyżeczkę olej kokosowy canna lub masła canna. Wymieszaj dobrze do uzyskania gładkiej konsystencji i wylej polewę na wcześniej przygotowaną masę na patelni. Możesz polać polewę lekko lub stworzyć marmurkową fakturę za pomocą wykałaczki.
  6. Kiedy masa stwardnieje, wyjmij blachę z lodówki i pokrój krówki z masłem orzechowym na kwadraty za pomocą noża do ciasta.
  7. A oto twoje kremowe i gładkie krówki z masłem orzechowym, gotowe do podania. Upewnij się, że umieścisz kwadraty krówki w szczelnym pojemniku i możesz je przechowywać w lodówce przez tydzień.

W urozmaicaniu wypieków z chwastów, zaleca się używanie masła z konopi domowej roboty. Nie musisz być jednak koneserem konopi, aby zrobić klasyczne masło z konopi. Przepis na przepis na masło z dodatkiem chwastów podany poniżej jest łatwy do przyrządzenia, więc spójrzmy.

Masło z konopi indyjskich

Składniki

  • 1 filiżanka masła
  • 7 do 10 gm dekarboksylowanej marihuany

Instrukcje, aby zrobić masło z konopi

The początkowym i kluczowym procesem jest odwęglenie marihuany. Wszystko, co musisz zrobić, to wziąć blachę bezpieczną dla piekarnika i umieścić pąki w nim. Upewnij się, aby wstępnie podgrzać mikrofalówkę tak, że można umieścić tacę w nim i ustawić timer.

Po czasie 30-40 minut, usuń dekarboksylowane zioło i mocno je zmiel.

Weź rondel, dodaj 1 filiżankę masła i 1 filiżankę wody, i mieszaj szpatułką, aby stopić masło. Gdy masło się rozpuści, dodaj do niego konopie.

Teraz gotuj mieszaninę przez 3 godziny i weź schłodzone masło, aby wlać je do słoika, odcedzając je w ściereczce.

Przechowuj masło w lodówce przez godzinę, a następnie spuść z niego nadmiar wody, jeśli jest jej trochę w słoiku. I, masło z konopi indyjskich jest gotowe do użycia w gotowaniu domowych odmian edibles z chwastów.

Przede wszystkim, przed użyciem składników marihuany lub przed spożyciem artykułów spożywczych z konopi, upewnij się, że instrukcje dotyczące dawkowania są prawidłowe.